NARRATIVE o.l.v. Michael Varekamp

21 oktober 2023 21:00

Narrative Vol. 1 line-up:
Michael Varekamp – trompet en composities, Efraim Trujillo – saxen, Jerome Hol – gitaar, Wiboud Burkens – toetsen, Harry Emmery – doublebass, Erik Kooger – drums en Joshua Samson – percussie

NARRATIVE is een muzikaal project onder leiding van Michael Varekamp, een bekende Nederlandse jazztrompettist, zanger en componist. Het project combineert verschillende kunstvormen, zoals muziek, theater en visuele elementen, om een meeslepende en verhalende ervaring te creëren.

Het concept achter NARRATIVE draait om het vertellen van verhalen door middel van muziek. Michael Varekamp werkt samen met een ensemble van getalenteerde muzikanten en artiesten om originele composities te presenteren die geïnspireerd zijn door diverse muziekstijlen, zoals jazz, blues, soul en wereldmuziek.

Michael Varekamp staat bekend om zijn expressieve speelstijl en zijn vermogen om een breed scala aan emoties over te brengen door middel van zijn muziek. Met NARRATIVE wil hij de luisteraar uitdagen en prikkelen, en een diepere betekenis en gelaagdheid in de muziek brengen.

Kortom, NARRATIVE onder leiding van Michael Varekamp is een multidisciplinair muzikaal project dat verhalen vertelt door middel van originele composities en een combinatie van muziek, theater en visuele elementen. Het project streeft ernaar het publiek een meeslepende en emotionele ervaring te bieden.

Zaterdag 21 oktober 2023 in Jazzclub Mahogany Hall.
Zeevangszeedijk 7 – 1135PZ Edam
Paviljoen De Zuiderzee – telefoon: 0299-676394

Aanvang: 21.00 uur – zaal open: 20.00 uur
Toegangsprijs: leden € 8,-, niet leden € 18,-
CJP (t/m 25 jaar) € 10,50

Reserveren wordt aanbevolen, bel of mail:
k.roskam@hetnet.nl – of 0299 – 372979
f.bakker01@quicknet.nl – of 0299 – 372249

Filed under: concertagenda

<< NARRATIVE o.l.v. Michael Varekamp

00:00

Foto: Paul Verbunt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Filed under: terugblikken