SESSIONS – Baer Traa en Jorn ten Hoopen

17 december 2023 16:00

line-up: Baer Traa – zang, gitaar, toetsen en
Jorn ten Hoopen – zang, gitaar

Soul en jazz zanger Baer Traa kwam sterk uit met zijn debuutsingle “Stone Cold Woman” in 2018. De song werd Ekdom’s 5-sterren track op Radio 2 en kreeg daarnaast airplay op 3fm, Radio 1, Radio 5 en Sublime.

Na het uitbrengen van een debuut EP, een bomvolle Popronde in 2019 en een gastoptreden met het Metropole Orkest is de Venlose singer-songwriter en multi-instrumentalist dit jaar de studio ingedoken om te werken aan zijn debuut album waarvan hij afgelopen jaar al een aantal songs heeft uitgebracht vol zomerse en zwoele vibes.

Baer’s nieuwe werk weerspiegelt zijn voorliefde voor de West Coast en 70’s soul sound, geïnspireerd door bands als Steely Dan en the Isley Brothers. “Until the Sun Comes Up” en “It’s in the Water” zijn de eerste van een stapel soulvolle tracks waarvan er de komende maanden nog veel meer het daglicht zullen zien en onderdeel zijn van een nieuwe sound van Baer die zowel laid back als uplifting kan worden genoemd.

Baer en zijn gitarist Jorn ten Hoopen brengen een tot de verbeelding sprekend muzikaal programma dat de luisteraar meeneemt naar zwoele, sepia gekleurde momenten aan de West Coast.

MAHOGANY SESSIONS
Zondagmiddag 17 december a.s. Jazzclub Mahogany Hall in Edam
Zeevangszeedijk 7 – 1135PZ Edam

Aanvang: 16.00 uur – zaal open: 15.00 uur.
Toegangsprijs: € 5,-

Filed under: concertagenda

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment