<< Michele Pazzini Quartet (Mahogany Sessions)

26 januari 2020 00:00

Michele Pazzini Quartet in Mahogany Sessions.

Michele Pazzini, een aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studerende Italiaan uit San Marino, verraste met zijn kwartet, het ruim aanwezige publiek in de Jazzclub, met twee uren fantastische jazzmuziek.
Het kwartet speelde met grote professionaliteit en harmonie, voornamelijk stukken die Michele zelf had gecomponeerd. Na een paar minuten spel, stelde het publiek al vast, dat dit een bijzondere middag zou worden.
Pianiste Federica Lorusso, bleek de beste jazzpianiste die ik in lange tijd had gehoord, Luka van de Pol op altsax, Simon Kalker op contrabas en Michele Pazzini zelf op drums, speelden en soleerden dat het een lieve lust was, met als resultaat, een memorabel concert.
De verbindende teksten van Michele, in het Nederlands met een Italiaans sausje, maakten het genieten compleet.
Staande ovatie.
CvB

————

Wat een geweldige illustratie van het thema van de foto-expositie: “De Jeugd van Tegenwoordig”. Deze groep van Michele Pazzini is een fantastisch gemotiveerd combo van professioneel geschoolde en uiterst muzikaal aangelegde en bevlogen jeugdige mensen.
Wij gaan beslist nog veel meer horen en zien van deze groep!
André Smit

Video en Foto’s: Paul Verbunt

 

Filed under: terugblikken

1 reactie »

  1. Wat een geweldige illustratie van het thema van de foto-expositie: “De Jeugd van Tegenwoordig”. Deze groep van Michele Pazzini is een fantastisch gemotiveerd combo van professioneel geschoolde en uiterst muzikaal aangelegde en bevlogen jeugdige mensen.
    Wij gaan beslist nog veel meer horen en zien van deze groep!

    Links: https://www.youtube.com/watch?v=w8QDJ6vuu2s
    https://www.youtube.com/watch?v=KsUbMCvtDFo

    Reactie by André Smit — 29 januari 2020 @ 23:41

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment