Kerstspecial Lizzy Ossevoort en band (extra concert)

15 december 2019 16:00

Vier de kerst met Lizzy, een middag vol liefde en verbinding.

What Christmas really means

Het leven van Lizzy Ossevoort heeft altijd in het teken gestaan van zingen en muziek. Van het Junior Songfestival, The Voice of Holland in 2013, tot een Master Jazz aan The Manhattan School of Music in New York City.
Momenteel is Lizzy haar carrière aan het opbouwen als zangeres en componist.

Begin december brengt Lizzy haar eerste single uit, genaamd ‘What Christmas Really Means’. Hierin wordt beschreven wat Kerst voor haar betekent. Kerst, een tijd die Lizzy graag in liefde en verbinding met en voor elkaar wil doormaken, maar tevens een tijd van bezinning waarbij zij stil staat bij de eenzaamheid en onbegrip in de wereld. Haar single staat centraal in haar voorstelling.

De kerst betekent liefde en verbinding en tevens realiseren hoeveel we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens deze theatertour zullen Lizzy en haar band de mensen verwarmen met traditionele Christmas Songs en eigen composities.

Bandleden:
Rasmus Sørensen – Piano
Ben Feldman – Bas
Domo Branch – Drums

Zondagmiddag 15 december a.s. Jazzclub Mahogany Hall in Edam
Zeevangszeedijk 7 – 1135PZ Edam

Aanvang: 16.00 uur – zaal open: 15.00 uur.
Toegangsprijs: € 5,-

Filed under: concertagenda

1 reactie »

  1. Zondagmiddag 15 december was de jazzclub open voor een ingelaste Mahogany Session als “Christmas special” van Lizzy Ossevoort en haar trio van jonge enthousiaste Amerikaanse jazzmusici waarmee ze nog een korte tournée door Nederland maakt.
    Ondanks hun forse vluchtvertraging en de gebruikelijke jetlag waren ze toch fris en fruitig genoeg om met volle concentratie en overgave een hele reeks nog niet bekende eigen composities en een paar goed gekozen sfeervolle covers uit te voeren. Lizzy zoals we inmiddels van haar gewend zijn op blote voeten met haar emotioneel intense totale expressie in houding en gebaar, maar voorál met haar prachtige zuivere alt-stem. De diepere betekenis van kerstmis als intermenselijke viering van onze samenhang, vrede en eensgezindheid werd uitgebeeld in haar prachtige harmonieuze composities en melodieuze soli waarin Ben Feldman op zijn contrabas excelleerde en Rasmus Sörensen zijn virtuose vingervlugheid op de piano ten gehore bracht terwijl Domo Branch af en toe helemaal uit zijn dak ging op het drumstel. Jammer dat de concurrerende activiteiten in Edam de opkomst van wat meer publiek beperkte, maar de aanwezige fans hebben weer volop genoten.
    Wij wensen Lizzy en haar trio een geweldig succesvolle carrière.

    Reactie by André Smit — 16 december 2019 @ 23:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment