Mahogany Sessions – Grapevine Collection

24 januari 2016 16:00

Grapevine Collection LR

Grapevine Collection
Music that makes you wanna dance.

Grapevine Collection geeft muzikale energie, waardoor je spontaan gaat bewegen en wil dansen. De muzikanten produceren eigen werk met een oorspronkelijke sound, waarbij invloeden van funk, dance en pop, hoorbaar zijn.
De krachtige vocalen van de zangeres zijn warm, soulfull en expressief.
Ze bereiken direct iedereen die aanwezig is.
Het publiek hoort funky, dancy grooves en stuwende muzikale ritmes van bas en drums voorbij komen. Er ontstaat energie door de catchy, ritmische geluiden van de gitaar. De warme keyboard tonen smelten alle muzikale onderdelen samen, tot een complete sound.
Je hoort een nieuw, eigen, dynamisch geluid dat blijft hangen.
Op een prettige manier raak je hier verrassend snel aan gewend.
In de zomer van 2015 speelde de band op verschillende plaatsen in Frankrijk. Op uitnodiging van de de Franse band Bijou s.v.p. (Philippe Dauga, former bassist Serge Gainsbourg) speelde Grapevine Collection op het festival Rock en Morvan in Chateau Chinon, Bourgogne.
De band speelt in kroegen, poppodia en festivals.
Plezier maken, mensen laten genieten en dansen door de muziek, dat is de grote passie van Grapevine Collection.

Zondag 24 januari in Mahogany Sessions.

Filed under: concertagenda

1 reactie »

 1. De “Grapevine Collection” bleek zondagmiddag 24 januari een volwassen dance-rock groep te zijn met een heerlijk opzwepende en stevige beat en met een geweldige zangeres, die gesteund werd door twee uiterst stimulerende backing vocalistes die er duidelijk veel plezier in hadden.
  Goed gebrachte covers, maar ook een heel aantal eigen composities.
  Geweldig om zo veel jong enthousiasme voor deze soort muziek te zien en om te merken dat er zo veel blije reacties uit het publiek te vernemen waren. Er was ook al duidelijk een forse groep supporters en vaste belangstellenden aanwezig, die graag hun steun wilden betuigen.
  Hier werd weer eens bewezen dat er heel veel power en jong talent om ons heen leeft. Opnieuw een Mahogany Session van formaat!

  André Smit

  Reactie by AndrĂ© Smit — 25 januari 2016 @ 23:59

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment