Chris&Laurens en Ann Laverey op zondagmiddag. Toegang is vrij

13 februari 2011 16:00

Zowel Welshman (Chris James)  als de Nederlander (Laurens Reij)  hebben een lange muziek historie spelend in bands met allerlei verschillende muziek richtingen van geiten wollensok folk muziek tot harde punk rock, met daar tussen in jazz, pop, rock, funk en veel soul!  Sinds anderhalf jaar treden ze samen op met eigenwerk en begeleiden elkaar daarin op accoustische guitar en piano/keyboard. Hun eigen muziek stylen zijn duidelijk herkenbaar maar combineren goed met elkaar. In de laatste jaar zijn ze begonnen om samen nieuwe composities te schrijven en arrangeren. Vorige jaar herfst traden ze samen op in Edam tijdens de Singer/Songwriter Walkarond. Over het dit Singer/Songwriters event wordt nog steeds over gepraat in Edam daar het een groot succes was en alom gezelligheid uitstraalde. In hun thuis stad Hoorn treden Chris & Laurens iedere maand op in Cafe Satchmo waar zij een Singer/Songwriter avond hosten met iedere maand andere gast artiesten uit de regio.

Chris & Laurens muziek kan worden getypeerd als een mooie samenstelling van melodische liedjes met een verhaal en een met veel gevoel en humor. In hun presentatie maken ze af en toe gebruik van grappige anecdotes en korte inleidingen om de luisteraar dieper in hun songs te betrekken.

Basic muziek opname en teksten zijn te vinden op hun websites: www.chrisjames.nl  www.laurensreij.nl

Op 13 februari nemen Chris & Laurens, bevriende Singer/Songwriter Ann Faverey mee samen met enkele leden van haar band uit Haarlem. Met deze combinatie van hoog kwaliteit Singer/Songwriter acts willen we ervoor zorgen dat de muziekminnendeMagohogany Hall publiek volledig aan hun trekker komt!

Ann Faverey is actief als songwriter en treedt zowel solo op als met haar band. “Als een liedje niet overeind blijft zonder band is het geen goed liedje” is haar stelling. Vanaf haar kindertijd werd zij geinspireerd door de vele verschillende muziek die zij hoorde. Zij ontving oa. een aanmoedigingsprijs in De Grote Prijs van Nederland en meer recentelijk won ze eerste prijs in een Singer/Songwriter wedstrijd bij de Hoornse stadsfeesten in 2010 waar ze Chris & Laurens ontmoeten als leden van de jury.

TOEGANG IS VRIJ

voor informatie: Ruud Vlasbloem: r.vlasbloem@quicknet.nl

Filed under: concertagenda

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment