“Tribute to Huub Klompenhouwer” – COLETTE WICKENHAGEN / CLOUS VAN MECHELEN Quintet

28 november 2010 16:00

In het kader van het ‘Tribute to Huub Klompenhouwer’ staat het weekend van 26 ,27 en 28 november volledig in het teken van de muziek die Huub had willen horen.

Zondagmiddag speelt het Colette Wickenhafen/Clous van Mechelen Quintet.

Colette Wickenhagen, een zeer expressieve zangeres met een volle warme & sensuele stem komt samen met Clous van Mechelen, die op 16-jarige leeftijd begon in de jazz, samen met Hans Dulfer in het Amsterdams Jazz Quintet.

Clous van Mechelen, een muzikale duizendpoot die saxofoon, piano en nog veel meer speelt, in allerlei stijlen muziek ook moeiteloos de mooiste stukken componeert en een eigen opnamestudio

Colette Wickenhagen, winnares van o.a. de Polaroid Award en de Breukelen Jazz Award. Speelde de afgelopen jaren in zeer veel verschillende bezettingen met o.a.: Harry Verbeke, Ferdinand Povel, John Engels, Rob van Kreeveld, Frits Landesbergen, Saskia Laroo, Michiel Borstlap, het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Colette & Clous hebben allebei een grote liefde voor de Mainstream jazz, mooie oude jazz-standards en hebben een aantal stukken samen op een CD gezet. Twee tracks van deze CD zijn begin 2010 uitgekomen op een compilatie CD in Hong Kong en een andere track van deze CD “Songs for Sale” staat al ondertussen al 2 jaar in de Top 200 van de Downloads op de Amerikaanse jazzsite All About Jazz. Ook de rest van de muzikanten waar zij deze middag mee spelen behoren tot de Nederlandse top:

Speciale toegangsprijs € 5,- per persoon.

Filed under: concertagenda

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment