THE NOTORIOUS MONKS

22 maart 2009 00:00

Zondagmiddag 22 maart Aanvang concert: 15:30 uur. Zaal open: 14:00 uur

THE NOTORIOUS MONKS is een big band uit Monnickendam en omstreken. Opgericht in september 2005 heeft de band in haar nog korte bestaan al menig gedenkwaardig optreden achter de rug. Van driemaster Pollux tot een sloep op de Amstel, van swingend dansfeest tot Big Band Festival Alkmaar (aanmoedigingsprijs!).
Onder leiding van Rutger van Otterloo, bekend jazz-saxofonist en wonend in Monnickendam, streven THE NOTORIOUS MONKS naar een eigen geluid binnen het big band-repertoire waarbij afwisseling, speelplezier en kwaliteit voorop staan. Jazz( o.a. Basie, Ellington), maar ook funk en latin en rock
The Notorious Monks hebben ook een fantastische zangeres: Sarina Reilingh, welbekend in Edam.
De verdere invulling bestaat uit onder andere de saxen Johan Horjus, Ton van den Brandt, Cok van Staveren en Gijs Bierenbroodspot, de trombones van Pieter Kes, Peter van Gelderen, en Jan Everts en de trompetten: van Endhi Houthuijsen, Huub van Goor, Peter Krom, en Chris Bolzek. Verder treffen we aan op piano Anton Titsing, op gitaar Jaap Stam, op contrabas Frits Melles en op drums Johan Lansing. En dat het een feest gaat worden spreekt vanzelf! Bovendien, de toegang is gratis terwijl ook de kids welkom zijn.

Filed under: concertagenda

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment