Mahogany Sessions – Junior Jazz College

20 december 2015 16:00

junior jazz college

Mahogany Sessions goes Christmas.

Deze middag een optreden van de vocal group van het Junior Jazz College o.l.v. Erna Auf der Haar, afgewisseld én in samenwerking met een instrumentaal ensemble met leerlingen van hetzelfde College. Het wordt een gevarieerde middag met Kerst-tintje!
Wordt mede mogelijk gemaakt door  Matthews2
Junior Jazz College vocals & ensemble 9-12-2015

Junior Jazz College vocal group 9-12-2015

Filed under: concertagenda

2 Comments »

 1. De Mahogany session van vanmiddag was het gelegenheids-podium voor het Junior Jazz College van het Amsterdams conservatorium waarvan de zes leden van de vocal group en zes instrumentalisten dit middagprogramma verzorgden. Het was een heerlijke belevenis om mee te maken dat zulke jeugdige en talentvolle musici zich zo geweldig ontwikkelen in de Jazz.
  Prachtige samenzang, á capella en met moeilijke accoorden in diverse ritmes en diverse talen werden met grote zorg en concentratie gezongen.
  Mooie instrumentale jazz-standards en ook wat recente stukken van Donald Fagan en Walter Becker (Steely Dan) maar het mooiste vond ik het tweestemmige duet met gitaar-begeleiding met een prachtige vocale weergave van een samenspel van Gerry Mulligan (ts) en Chet Baker (tp).
  Dit was zuiver, uiterst muzikaal en met mooie persoonlijke opvatting.
  Wij kregen weer opnieuw gesterkt vertrouwen in de toekomst van de jazz.

  André Smit

  Reactie by André Smit — 20 december 2015 @ 22:14

 2. Een fantastische middag. De vocal groep zong prachtig a capella en ook met begeleiding. Dit werd verzorgt door jonge instrumentalisten, die op hun beurt voor boeiende solo’s zorgden.
  Met jazz in de toekomst zit het met deze mensen wel goed.

  Reactie by Meta Molleman — 20 december 2015 @ 23:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment