Mahogany Sessions – Djon Doets met Mr. Mojo band.

25 oktober 2015 16:00

Mr.Mojo-2-LR

(foto: Harry Schuitemaker)

Mr. Mojo
 (wat wil je met zo’n bandnaam) speelt de blues.
Maar dan wel Rhythm and Blues.
Soms met een bite en rauw randje (Joe Cocker/John Lee Hooker), dan weer mellow and jazzy (JJ Cale/Robert Cray), maar altijd swingend en funky (Little Feat/Marvin Gaye).

Het muzikantenbloed van de deze vierkoppigge band heeft zijn sporen nagelaten in tal van bands in de Edam-Volendamse en zelfs nationale muziekscene
(Kaas, The Gringo’s, Not Fade Away, Ten Sharp, Topi Nambour, Double Trouble, Spryng, The Gunner, The Cylinders, MoveMeant, Jimmy James and the Blue Flames etc.).

Jan Jonk – basgitaar en zang
Willem Borst – gitaar en zang
Djon Doets – gitaar, mondharmonica en zang
Wil Bouwes – drums

Filed under: concertagenda

1 reactie »

  1. Tijdens deze eerste zondagse Mahogany session van dit nieuwe seizoen was het podium voor Mr Mojo; een nieuwe combinatie van vier ervaren blues muzikanten, die elkaar blijkbaar goed konden vinden in de stevige blues-klanken van b.v. J.J. Cale, Little Feat, the Steve Miller Band en Robert Cray. Djon Doets en Jan Jonk zongen vaak samen maar waren hierbij ook afwisselend de lead-zangers in de diverse blues-nummers.
    De zaal van de Mahogany Hall was goed gevuld met een aandachtig en enthousiast publiek, dat in de tweede set zelfs lekker ging meedansen op de sfeervolle muziek van deze Edamse bluesband.
    Zowel het publiek als de band betoonden zo dat dit nog wel een vervolg zal moeten gaan krijgen.

    André Smit

    Reactie by André Smit — 27 oktober 2015 @ 00:02

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment