Michiel Borstlap’s Elektron

24 maart 2007 21:00

Watch it, als Michiel Borstlap met hip hop, dance, remixen en beats aan de gang gaat. Borstlap met een Rotterdamse rapper en een Amsterdamse DJ. Poptempel Paradiso stond op zijn achterste benen, om het zo maar te omschrijven, toen de groep liet horen waar ze mee bezig waren.,Jazzcritici in de dagbladen laaiend enthousiast en niet ten onrechte.

Borstlap heeft toch al niet over belangstelling te klagen bij zijn optredens, maar is niettemin voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen en inspiratiebronnen. Zijn avontuur met de hip hop en beats scene past daar perfect in. Nieuwe uitdagingen, geweldige muzikanten ook uit die andere muziekwereld en dan de symbiose die ontstaat, doordat luisteren en reageren als het hoogste goed voorop staat.

Zijn nieuwe groep Elektron met de jonge trompettiste Sanne van Heck en rapper Tomboxx is op veel momenten pure power, maar geen moment obligaat. Voor fans en de vaste bezoekers van Mahogany Hall wel een concert om tijdig voor te reserveren. Want half gevulde zalen passen niet in de wereld van Borstlap, zeker niet met zijn Elektron.

Michiel Borstlap’s Elektron

Michiel Borstlap piano en keyboard
Sanne van Heck trompet
Boudewijn Lucas basgitaar
Erick Kooger drums
Tomboxx rap

Filed under: concertagenda

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment